Villa La Vita è Bella Bonaire

Overnachting boeken bij Villa La Vita è Bella Bonaire? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Villa La Vita è Bella Bonaire en boek direct.

Villa La Vita è Bella Bonaire is een Accomodatie in Kralendijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kralendijk terwijl je bij Villa La Vita è Bella Bonaire verblijft. Op de website van Villa La Vita è Bella Bonaire vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Accomodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Villa La Vita è Bella is een stijlvolle en comfortabel ingerichte vakantievilla in het rustige gebied van Santa Barbara, Bonaire. De villa ligt op een perceel van meer dan 2800 m2, goed in de wind en heeft een volledig vrij panoramisch uitzicht over Kralendijk, Klein Bonaire en de Caribische Zee. Samen met een royaal zwembad, een groot terras en zonnedek met veel privacy, is het ideaal voor uw heerlijke vakantie in een natuurlijke omgeving op Bonaire. De villa heeft een open woonkamer, 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers met douche en toilet. De open keuken is volledig uitgerust. Tv, draadloos internet en de nodige duikfaciliteiten zijn gratis beschikbaar voor u. Op het terras van de villa is er een zithoek met prachtige met palmbomen bedekte (prieel) weer met uitzicht op zee. Vanaf het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over Bonaire en Klein Bonaire. Villa La Vita è Bella heeft ook een ruim zonnedek met comfortabele ligstoelen. Je kunt tijdens je vakantie afkoelen in het grote zwembad met zoutwaterinstallatie. De 2 x 4 halfglazen deuren kunnen volledig worden geopend naar de veranda, zodat binnen en buiten één geheel worden. De drie slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en hebben plafondventilatoren.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Villa La Vita è Bella Bonaire, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Villa La Vita è Bella Bonaire? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Villa+La+Vita+%C3%A8+Bella+Bonaire/@12.1919822,-68.2814752,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8e83190339acb59f:0x37eaa442f84315ae!5m2!4m1!1i2!8m2!3d12.1919822!4d-68.2814752!16s%2Fg%2F11fjykj7xq?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kralendijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kralendijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Villa La Vita è Bella Bonaire

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl