Het Maashotel

Overnachting boeken bij Het Maashotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Het Maashotel en boek direct.

Het Maashotel in Broekhuizen

Het Maashotel is een Hotel in Broekhuizen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Broekhuizen terwijl je bij Het Maashotel verblijft. Op de website van Het Maashotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Maashotel is een unieke locatie met een adembenemend uitzicht op de rivier Maas. Het hotel en restaurant bieden een ontspannen sfeer en prachtige omgeving. De kamers hebben veel ruimte, rust, privacy en een prachtig uitzicht op de Maas. Het restaurant serveert ontbijt, lunch en een uitstekend diner met passie bereid. Het hotel biedt persoonlijke aandacht en de beste service. Er zijn ook activiteiten zoals zakelijke bijeenkomsten, evenementen en wandel- en fietsroutes in de omgeving. Fietsen kunnen worden gehuurd bij Lemmen tweewielers in Arcen of Riewiels specialist Ger Kellenaers in Lottum. Het Maashotel is gevestigd in Broekhuizen en nodigt gasten uit om hen te beoordelen op Zoover of Tripadvisor.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Het Maashotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Het Maashotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Het+Maashotel/@51.4866154,6.1651313,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c742d0ee475cab:0xa50307b6d883b86c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4866154!4d6.1651313!16s%2Fg%2F1vvdtfr4?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Broekhuizen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Broekhuizen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Broekhuizen
  2. Het Maashotel

Meer in Broekhuizen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl