Landhuis de Hilkensberg

Overnachting boeken bij Landhuis de Hilkensberg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Landhuis de Hilkensberg en boek direct.

Landhuis de Hilkensberg in Broekhuizen

Landhuis de Hilkensberg is een Hotel in Broekhuizen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Broekhuizen terwijl je bij Landhuis de Hilkensberg verblijft. Op de website van Landhuis de Hilkensberg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Op het landgoed kun je samen met anderen genieten van een paar dagen weg, waarbij je kunt ontspannen, de natuur kunt verkennen en goede gesprekken kunt voeren. Je hebt de keuze om te verblijven in sfeervolle houten vakantiehuisjes die geschikt zijn voor vier personen. Deze huisjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen en stralen rust uit. Ook zijn er luxe hotelkamers beschikbaar in het landhuis, met eenpersoonsbedden, eigen badkamer, tv en gratis WiFi. De kamers op de eerste verdieping hebben airconditioning. Bij het hotel is ook een landelijke keuken waar je zelf koffie en thee kunt zetten en drankjes uit de koelkast kunt pakken. Het belangrijkste is dat iedereen zich thuis voelt op het landgoed.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Landhuis de Hilkensberg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Landhuis de Hilkensberg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Landhuis+de+Hilkensberg/@51.4762522,6.1531589,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c743213408e76f:0x2bb3cbe84d299c78!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4762522!4d6.1531589!16s%2Fg%2F11hhr4zrzm?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Broekhuizen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Broekhuizen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Broekhuizen
  2. Landhuis de Hilkensberg

Meer in Broekhuizen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl