Hilton The Hague

Overnachting boeken bij Hilton The Hague? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hilton The Hague en boek direct.

Hilton The Hague is een Hotel in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij Hilton The Hague verblijft. Op de website van Hilton The Hague vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Hilton The Hague is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Nederlandse Post en is gelegen in Den Haag, op minder dan een kilometer afstand van het Vredespaleis, Paleis Noordeinde en het Nederlandse parlement. Het hotel biedt fietsverhuur aan om de stad te verkennen en het dichtstbijzijnde tramstation is op slechts 300 meter afstand, waarmee je binnen 15 minuten bij het strand van Scheveningen bent. Het hotel beschikt over verschillende voorzieningen, waaronder aansluitende kamers, rookvrije kamers, een digitale sleutel, een conciërge, een executive lounge, een restaurant, een fitnesscentrum, huisdiervriendelijke kamers, roomservice en vergaderzalen. Daarnaast biedt het Hilton Honors-lidmaatschap voordelen zoals kortingstarieven, punten sparen voor gratis overnachtingen en nog veel meer. Het hotel heeft parkeergelegenheid, huisdiervriendelijke kamers en biedt WiFi aan. Het restaurant BlueBlood serveert Nikkei-cuisine, een combinatie van Japanse en Peruaanse tradities. Het hotel is ook geschikt voor groepsreizen en evenementen. Voor meer informatie kan er telefonisch contact worden opgenomen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hilton The Hague, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hilton The Hague? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hilton+The+Hague/@52.0841698,4.3039619,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b7316da73ec3:0xdc21a5a4fc59f9f6!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0841698!4d4.3039619!16s%2Fg%2F121y5035?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hilton The Hague

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl