Hotel Café Restaurant Marktzicht

Overnachting boeken bij Hotel Café Restaurant Marktzicht? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Café Restaurant Marktzicht en boek direct.

Hotel Café Restaurant Marktzicht in Coevorden

Hotel Café Restaurant Marktzicht is een Hotel in Coevorden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Coevorden terwijl je bij Hotel Café Restaurant Marktzicht verblijft. Op de website van Hotel Café Restaurant Marktzicht vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In de oude vestingstad Coevorden bevindt zich Hotel, Café, Restaurant Marktzicht. Het hotel heeft comfortabele kamers en is goed bereikbaar via een eigen ingang. Op het terras van het hotel kun je genieten van een koud glas bier of een goed glas wijn met uitzicht op de haven. In het restaurant kun je kennismaken met de specialiteiten van de Hollandse keuken van Marktzicht, terwijl het café aan de haven een gemoedelijke sfeer biedt. Marktzicht biedt ook de mogelijkheid om allerlei soorten feesten te organiseren, zowel binnen met een uitgebreid buffet als buiten met een goed verzorgde barbecue. Daarnaast biedt het hotel complete cateringdiensten aan voor bedrijven en particulieren die feestjes thuis organiseren.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Café Restaurant Marktzicht, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Café Restaurant Marktzicht? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Caf%C3%A9+Restaurant+Marktzicht/@52.660708,6.741906,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b7fcea05e96c3d:0xba01929ac80a694c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.660708!4d6.741906!16s%2Fg%2F1td4j5zs?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Coevorden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Coevorden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Coevorden
  2. Hotel Café Restaurant Marktzicht

Meer in Coevorden

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl