Vegawagen Psyche, een sprookje in Coevorden

Overnachting boeken bij Vegawagen Psyche, een sprookje in Coevorden? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Vegawagen Psyche, een sprookje in Coevorden en boek direct.

Vegawagen Psyche, een sprookje in Coevorden in Coevorden

Vegawagen Psyche, een sprookje in Coevorden is een Bed & Breakfast in Coevorden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Coevorden terwijl je bij Vegawagen Psyche, een sprookje in Coevorden verblijft. Op de website van Vegawagen Psyche, een sprookje in Coevorden vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In Drenthe, op het platteland 7 kilometer ten westen van Coevorden, bevindt zich Vegawagen Psyche. Deze vegetarische en vegan 'pipowagen' biedt een nostalgisch interieur vol creativiteit en een groen en weids uitzicht. De wagen is van alle gemakken voorzien, inclusief een keukentje, wifi en een terrasje aan de slootkant. Een apart badkamerwagentje staat op 10 meter afstand. Gasten kunnen fietsen huren en op verzoek is er een 100% plantaardig ontbijt beschikbaar. De wagen is aangesloten bij Vegan Friendly en straalt een vegan sfeer uit. Het thema van de wagen is geïnspireerd op het sprookje 'Psyche' van Louis Couperus, met illustraties van Bernard Reith. Na vier jaar werkzaamheden ontving Vegawagen Psyche in augustus 2019 de eerste gasten. In Drenthe groeit het aantal vegetarische en vegan opties, zowel in supermarkten als in de horeca. Wie geïnteresseerd is in het boeken van de wagen kan contact opnemen via e-mail, Airbnb, Facebook of Instagram.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Vegawagen Psyche, een sprookje in Coevorden, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Vegawagen Psyche, een sprookje in Coevorden? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Vegawagen+Psyche,+een+sprookje+in+Coevorden/@52.6752611,6.6573445,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c802a50d22a36f:0x2f75262197c149f9!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.6752611!4d6.6573445!16s%2Fg%2F11j2yqdrg7?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Coevorden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Coevorden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Coevorden
  2. Vegawagen Psyche, een sprookje in Coevorden

Meer in Coevorden

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl