Hotel- cafe restaurant 't Vertrek

Overnachting boeken bij Hotel- cafe restaurant 't Vertrek? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel- cafe restaurant 't Vertrek en boek direct.

Hotel- cafe restaurant 't Vertrek in Boxmeer

Hotel- cafe restaurant 't Vertrek is een in Boxmeer. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Boxmeer terwijl je bij Hotel- cafe restaurant 't Vertrek verblijft. Op de website van Hotel- cafe restaurant 't Vertrek vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit . Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel t Vertrek is een 3-sterrenhotel gelegen in Boxmeer, Nederland. Het hotel biedt accommodatie met een tuin, gratis privéparkeergelegenheid, een gedeelde lounge en een terras. De kamers zijn voorzien van airconditioning, gratis WiFi en een eigen badkamer. Het hotel heeft een bar en een restaurant waar Franse, Indiase en internationale gerechten worden geserveerd. Er zijn ook vegetarische, veganistische en lactosevrije opties beschikbaar. Gasten kunnen ook genieten van avondentertainment en roomservice. Het hotel biedt faciliteiten zoals biljart en darten, en de omgeving is populair om te fietsen. Attracties zoals Park Tivoli en Toverland liggen op korte afstand van het hotel. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Weeze Airport, op 27 km afstand.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel- cafe restaurant 't Vertrek, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel- cafe restaurant 't Vertrek? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel-+cafe+restaurant+'t+Vertrek/@51.6454146,5.9392088,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c713a419aa6f9d:0xcf58375ac84a63a4!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6454146!4d5.9392088!16s%2Fg%2F11dzdtcjnt?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Boxmeer? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Boxmeer pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Boxmeer
  2. Hotel- cafe restaurant 't Vertrek

Meer in Boxmeer

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl