Langs De Maas

Overnachting boeken bij Langs De Maas? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Langs De Maas en boek direct.

Langs De Maas in Boxmeer

Langs De Maas is een Hotel in Boxmeer. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Boxmeer terwijl je bij Langs De Maas verblijft. Op de website van Langs De Maas vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Welkom bij Bed and Breakfast Langs de Maas, gelegen aan de rand van het gezellige dorp Boxmeer. Onze accommodatie bevindt zich in het rustige maasheggen gebied, een ideale plek om tot rust te komen. De omgeving rondom Boxmeer is perfect om te fietsen en te wandelen. Op slechts 10 minuten loopafstand bevindt zich het centrum van Boxmeer, met leuke winkeltjes en eetgelegenheden. Onze Bed and Breakfast heeft op de benedenverdieping een gemeenschappelijke ruimte voor alle gasten, en op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers beschikbaar, waarvan 2 tweepersoonskamers en 1 eenpersoonskamer. Deze kamers delen een badkamer en toilet. Daarnaast hebben wij op de begane grond nog een aparte Bed and Breakfast met eigen ingang, bestaande uit een eigen ruimte met 2 eenpersoonsbedden en een eigen badkamer en toilet. Ook is er de mogelijkheid om onze mooie pipowagen te reserveren, deze is voorzien van een eigen kleine badkamer met toilet, wastafel en douche. Als u met het openbaar vervoer komt, bieden wij gratis ophaalservice. Wij streven ernaar om u een aangenaam verblijf te bieden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Langs De Maas, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Langs De Maas? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Langs+De+Maas/@51.6577094,5.956085,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7130223b1665b:0x65ee0e1054c28b5d!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6577094!4d5.956085!16s%2Fg%2F11g8bwx6gg?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Boxmeer? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Boxmeer pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Boxmeer
  2. Langs De Maas

Meer in Boxmeer

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl