Hotel De Plataan Delft Centrum

Overnachting boeken bij Hotel De Plataan Delft Centrum? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel De Plataan Delft Centrum en boek direct.

Hotel De Plataan Delft Centrum is een Hotel in Delft. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Delft terwijl je bij Hotel De Plataan Delft Centrum verblijft. Op de website van Hotel De Plataan Delft Centrum vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel de Plataan is een vriendelijk, gastvrij en stijlvol hotel gelegen in het historische centrum van Delft. Het hotel biedt verschillende soorten kamers, een huiskamercafé met diverse ontbijtopties en vergaderzalen. Hotel de Plataan staat bekend als het groenste hotel van Nederland vanwege het gebruik van ecologische en Fair-Trade producten, natuurlijk tuinieren en het scheiden van afval. Het hotel ontvangt regelmatig erkenning voor hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast organiseert het hotel ook verschillende evenementen en biedt het vacatures voor hotelmedewerkers.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel De Plataan Delft Centrum, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel De Plataan Delft Centrum? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+De+Plataan+Delft+Centrum/@52.0144534,4.3584321,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b5c33ae7b3d9:0x783c95dc07f8eeca!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0144534!4d4.3584321!16s%2Fg%2F1tjyssyp?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Delft? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Delft pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel De Plataan Delft Centrum

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl