Hotel De Stern

Overnachting boeken bij Hotel De Stern? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel De Stern en boek direct.

Hotel De Stern is een Hotel in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij Hotel De Stern verblijft. Op de website van Hotel De Stern vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel de Stern is een gezellig familiehotel gelegen in Scheveningen sinds 1987. Het hotel is gunstig gelegen achter de boulevard met het strand, het Circus Theater, Holland Casino en vele andere entertainmentlocaties op loopafstand. De hotelkamers zijn netjes en opgeruimd en zijn uitgerust met een douche/toilet, digitale televisie en koffie/thee faciliteiten met een Dolce Gusto koffiemachine. Er wordt een zeer uitgebreid ontbijt geserveerd op de kamer en bij mooi weer is het ook mogelijk om te ontbijten op het gezellige terras. Daarnaast is het mogelijk om een drankje te nuttigen op de kamer of op het terras. Het centrum van Den Haag is bereikbaar in 15 minuten met het openbaar vervoer. Diverse (dag)kaartjes voor het openbaar vervoer zijn verkrijgbaar bij het hotel. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel en u zult merken dat we de tijd nemen voor onze gasten. Tot ziens bij Hotel de Stern! SERVICE MET EEN GLIMLACH.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel De Stern, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel De Stern? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+De+Stern/@52.1101105,4.2787558,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b0927521413d:0xed8a3eed7f13a846!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1101105!4d4.2787558!16s%2Fg%2F1th0xjjg?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel De Stern

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl