Hotel het Anker van Texel

Overnachting boeken bij Hotel het Anker van Texel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel het Anker van Texel en boek direct.

Hotel het Anker van Texel in De Cocksdorp

Hotel het Anker van Texel is een Hotel in De Cocksdorp. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Cocksdorp terwijl je bij Hotel het Anker van Texel verblijft. Op de website van Hotel het Anker van Texel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Het Anker van Texel is een gezellig en klein hotel gelegen in het noordelijke dorp De Cocksdorp op het eiland Texel. Het hotel heeft 10 stijlvol ingerichte kamers en biedt ouderwetse gastvrijheid. Het is slechts 10 minuten fietsen van het strand, waar gasten kunnen genieten van wandelingen, zwemmen en lunchen of dineren in een strandpaviljoen. Gasten kunnen in alle rust wakker worden met het geluid van vele weidevogels en genieten van een uitgebreid ontbijt met Texelse streekproducten. In de buurt van het hotel zijn bezienswaardigheden zoals de Vuurtoren, Golfbaan de Texels en de Slufter te vinden. Het hotel biedt comfortabele bedden, een fantastisch ontbijt, gratis wifi en ruime parkeergelegenheid. Gasten kunnen contact opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel het Anker van Texel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel het Anker van Texel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+het+Anker+van+Texel/@53.1562344,4.8718533,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf2e5de1a91191:0x396641a35012b71b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.1562344!4d4.8718533!16s%2Fg%2F1w96f_d6?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Cocksdorp? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Cocksdorp pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Cocksdorp
  2. Hotel het Anker van Texel

Meer in De Cocksdorp

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl