Hotel Molenbos

Overnachting boeken bij Hotel Molenbos? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Molenbos en boek direct.

Hotel Molenbos in De Cocksdorp

Hotel Molenbos is een Hotel in De Cocksdorp. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Cocksdorp terwijl je bij Hotel Molenbos verblijft. Op de website van Hotel Molenbos vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Molenbos is een heerlijk 3-sterren hotel gelegen in het noordelijkste puntje van Texel, vlakbij de Noordzee, de Waddenzee en Golfbaan De Texelse. De hotelkamers zijn voorzien van een nieuw interieur, Smart TV en gratis WiFi. Het hotel heeft een klein team van vaste medewerkers die persoonlijke dienstverlening bieden. Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt in het restaurant, waar ook lunch en diner mogelijk zijn. Het hotel beschikt over een fietsenstalling met oplaadmogelijkheid voor e-bikes en een oplaadpunt voor elektrische auto's. Als gast van Hotel Molenbos ontvangt u korting op greenfees van Golfbaan De Texelse. Het hotel ligt tegenover Vakantiepark De Krim, waar gasten gebruik kunnen maken van alle faciliteiten. Het hotel biedt een prachtige ligging in het groen en er zijn diverse mogelijkheden voor sportieve recreatie zoals wandelen, fietsen en golfen. Gasten kunnen een verblijf boeken in Hotel Molenbos en genieten van een heerlijk ontbijt voordat ze Texel verkennen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Molenbos, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Molenbos? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Molenbos/@53.1509214,4.8657549,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf2e5004356b33:0x9786823e9c3afc98!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.1509214!4d4.8657549!16s%2Fg%2F1hhj92xy3?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Cocksdorp? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Cocksdorp pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Cocksdorp
  2. Hotel Molenbos

Meer in De Cocksdorp

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl