Hotel Het Wapen van Leiden

Overnachting boeken bij Hotel Het Wapen van Leiden? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Het Wapen van Leiden en boek direct.

Hotel Het Wapen van Leiden in Appingedam

Hotel Het Wapen van Leiden is een Hotel in Appingedam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Appingedam terwijl je bij Hotel Het Wapen van Leiden verblijft. Op de website van Hotel Het Wapen van Leiden vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Het Wapen van Leiden is een comfortabel hotel gelegen in het hartje van de oude stad Appingedam. Op de website van het hotel kunt u zien wat u kunt verwachten in beeld en prijs, wat er in de omgeving te doen is en kunt u kamers reserveren. Het hotel beschikt over 28 kamers met alle gemakken die u zich kunt wensen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail. Daarnaast kunt u ook de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) lezen waarop het hotel haar diensten verleent en overeenkomsten sluit.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Het Wapen van Leiden, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Het Wapen van Leiden? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Het+Wapen+van+Leiden/@53.320137,6.8586878,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b629b5ae93c38d:0xfe2dcc263b5df3e5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.320137!4d6.8586878!16s%2Fg%2F1tf5_c4w?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Appingedam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Appingedam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Appingedam
  2. Hotel Het Wapen van Leiden

Meer in Appingedam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl