Hotel - Restaurant Landgoed Ekenstein

Overnachting boeken bij Hotel - Restaurant Landgoed Ekenstein? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel - Restaurant Landgoed Ekenstein en boek direct.

Hotel - Restaurant Landgoed Ekenstein in Appingedam

Hotel - Restaurant Landgoed Ekenstein is een Hotel in Appingedam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Appingedam terwijl je bij Hotel - Restaurant Landgoed Ekenstein verblijft. Op de website van Hotel - Restaurant Landgoed Ekenstein vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Restaurant Landgoed Ekenstein is een unieke combinatie van een historisch landhuis uit 1648 en moderne faciliteiten. Het restaurant biedt heerlijke culinaire gerechten bereid met de beste producten. Het hotel beschikt over 28 kamers, verdeeld over het oude gedeelte van het huis en de nieuwe vleugel, met comfortabele bedden, een eigen badkamer, telefoon en televisie. Gratis WiFi is beschikbaar in elke kamer. Voor bijeenkomsten zijn er zeven conferentieruimtes beschikbaar en bruidsparen kunnen hun bruiloft vieren in het hotel. Speciale verzoeken kunnen worden gedaan aan het personeel om het bezoek zo speciaal en memorabel mogelijk te maken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel - Restaurant Landgoed Ekenstein, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel - Restaurant Landgoed Ekenstein? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+-+Restaurant+Landgoed+Ekenstein/@53.3174849,6.8069575,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c9d62e3944cc79:0xb1172aa303e77b1!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.3174849!4d6.8069575!16s%2Fg%2F1239vgcq?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Appingedam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Appingedam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Appingedam
  2. Hotel - Restaurant Landgoed Ekenstein

Meer in Appingedam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl