Hotel NH Atlantic Den Haag

Overnachting boeken bij Hotel NH Atlantic Den Haag? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel NH Atlantic Den Haag en boek direct.

Hotel NH Atlantic Den Haag is een Hotel in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij Hotel NH Atlantic Den Haag verblijft. Op de website van Hotel NH Atlantic Den Haag vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het NH Atlantic Den Haag hotel is gelegen aan het Kijkduin strand en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en de duinen. Het hotel beschikt over 152 kamers, waarvan de meeste een balkon hebben met uitzicht op zee. Gasten kunnen genieten van het grote ontbijtbuffet en internationale gerechten met uitzicht op zee in het restaurant en de bar. Het hotel heeft ook een verwarmd zwembad, een sauna en een fitnessruimte. Daarnaast zijn er 19 vergaderzalen en een terras en tuin die gebruikt kunnen worden voor evenementen. Het hotel biedt ook parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer naar het centrum van Den Haag.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel NH Atlantic Den Haag, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel NH Atlantic Den Haag? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+NH+Atlantic+Den+Haag/@52.069733,4.221604,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b1b4761357cb:0x9ba94704f5ded1d4!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.069733!4d4.221604!16s%2Fg%2F1vbnnl49?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel NH Atlantic Den Haag

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl