Strandhotel Bos en Duin

Overnachting boeken bij Strandhotel Bos en Duin? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Strandhotel Bos en Duin en boek direct.

Strandhotel Bos en Duin in Oostkapelle

Strandhotel Bos en Duin is een Hotel in Oostkapelle. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Oostkapelle terwijl je bij Strandhotel Bos en Duin verblijft. Op de website van Strandhotel Bos en Duin vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Strandhotel Bos & Duin is een hotel nabij de Noordzee dat rust, ruimte en vriendelijkheid biedt aan haar gasten. Het hotel beschikt over 49 kamers en heeft zonovergoten terrassen, een rustieke lounge, sfeervolle bar en modern restaurant. Het hotel ligt op het waterrijke schiereiland Walcheren, direct aan het schoonste strand van Nederland. Oostkapelle, waar het hotel zich bevindt, ligt op enkele kilometers afstand van het mooie en gezellige Domburg, waar natuur en welzijn samenvallen. Het hotel biedt verschillende kamertypes, zoals comfort, comfort met balkon, comfort kamer met balkon en bad, familie suite voor 4 personen en familie suite voor 6 personen. Met de kortingscode WEB22 ontvangt men €5 korting op de boeking. Het hotel biedt ook arrangementen, een restaurant, vergadermogelijkheden en groepsactiviteiten. De contactgegevens van het hotel zijn te vinden op de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Strandhotel Bos en Duin, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Strandhotel Bos en Duin? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Strandhotel+Bos+en+Duin/@51.5778709,3.546749,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c495afdb49439d:0xdee1d5f3262c1eb6!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5778709!4d3.546749!16s%2Fg%2F1wfvlv5h?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Oostkapelle? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Oostkapelle pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Oostkapelle
  2. Strandhotel Bos en Duin

Meer in Oostkapelle

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl