Hotel Restaurant De Belgische Loodsensociëteit

Overnachting boeken bij Hotel Restaurant De Belgische Loodsensociëteit? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Restaurant De Belgische Loodsensociëteit en boek direct.

Hotel Restaurant De Belgische Loodsensociëteit in Vlissingen

Hotel Restaurant De Belgische Loodsensociëteit is een Hotel in Vlissingen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Vlissingen terwijl je bij Hotel Restaurant De Belgische Loodsensociëteit verblijft. Op de website van Hotel Restaurant De Belgische Loodsensociëteit vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bij de Belgische Loodsensociëteit in Vlissingen kunt u genieten van een gezellige overnachting, lekkere koffie, speciaal bier en heerlijke maaltijden. Het hotel is voor iedereen geopend en verwacht van bezoekers goed zeemanschap. Naast het hotel kunt u ook de bierkaart bekijken en de geschiedenis van de Soos ontdekken. De nieuwste ontwikkelingen kunt u via Facebook volgen. Daarnaast kunt u een kamer boeken, het seizoensmenu bekijken, foto's bekijken en vacatures bekijken. De geschiedenis van de Soos begon op 24 augustus 1884.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Restaurant De Belgische Loodsensociëteit, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant De Belgische Loodsensociëteit? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Restaurant+De+Belgische+Loodsensoci%C3%ABteit/@51.4403038,3.5737811,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c499eccfe2afef:0x9d686c44b485be44!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4403038!4d3.5737811!16s%2Fg%2F1trrcccd?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Vlissingen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Vlissingen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Vlissingen
  2. Hotel Restaurant De Belgische Loodsensociëteit

Meer in Vlissingen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl