House of Grace

Overnachting boeken bij House of Grace? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van House of Grace en boek direct.

House of Grace is een Coachingscentrum in Vlissingen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Vlissingen terwijl je bij House of Grace verblijft. Op de website van House of Grace vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Coachingscentrum. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

House of Grace is een plek waar persoonlijk onderzoek, beleving, ontwikkeling en bewustwording centraal staan. Dit wordt op twee plekken aangeboden: in de praktijk en in de conceptstore. In de praktijk wordt er met liefdevolle aandacht gewerkt aan persoonlijke thema's en processen, waarbij het zichtbaar maken van de authentieke IK centraal staat. Dit gebeurt door middel van coaching-gesprekken, zelfonderzoek, healing, reading en trainingstrajecten. In de conceptstore werken ze samen als (creatieve) ondernemers en bieden ze eigen ontworpen producten aan, zoals kleding, tassen, sieraden, edelstenen en meer. Een deel van het assortiment is ook te vinden en te bestellen op de webshop. Bij House of Grace wordt elke vraag met zorg en aandacht beantwoord.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van House of Grace, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij House of Grace? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/House+of+Grace/@51.4452597,3.571599,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c491b8c95cedd9:0x382e1e91eb4014b5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4452597!4d3.571599!16s%2Fg%2F11h1scwd4t?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Vlissingen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Vlissingen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. House of Grace

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl