Hotel Restaurant Piccard

Overnachting boeken bij Hotel Restaurant Piccard? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Restaurant Piccard en boek direct.

Hotel Restaurant Piccard in Vlissingen

Hotel Restaurant Piccard is een Hotel in Vlissingen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Vlissingen terwijl je bij Hotel Restaurant Piccard verblijft. Op de website van Hotel Restaurant Piccard vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Restaurant Piccard in Vlissingen is een gastvrij hotel in de buurt van het strand en het stadscentrum. Het hotel biedt de privacy van een hotel en het vertrouwde gevoel van een B&B. Gasten kunnen genieten van heerlijk eten in het restaurant en hebben gratis toegang tot wifi, het zwembad, de sauna en de zonnebanken. Honden zijn welkom op bepaalde kamers en parkeren is gratis in de directe omgeving. Het hotel is ideaal gelegen, dicht bij het strand en de bruisende binnenstad. Het beschikt over een eigen keuken en biedt een uitgebreid ontbijt. Gasten kunnen eenvoudig een verblijf reserveren en het hotel is ook geschikt voor evenementen en uitvaarten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Restaurant Piccard, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant Piccard? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Restaurant+Piccard/@51.448094,3.5644413,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c499c2f4beaddb:0x9552ebd4266b1099!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.448094!4d3.5644413!16s%2Fg%2F11b6dglhnv?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Vlissingen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Vlissingen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Vlissingen
  2. Hotel Restaurant Piccard

Meer in Vlissingen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl