Hotel Restaurant "De Torenhoeve"

Overnachting boeken bij Hotel Restaurant "De Torenhoeve"? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Restaurant "De Torenhoeve" en boek direct.

Hotel Restaurant "De Torenhoeve" in Burgh-Haamstede

Hotel Restaurant "De Torenhoeve" is een Hotel in Burgh-Haamstede. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Burgh-Haamstede terwijl je bij Hotel Restaurant "De Torenhoeve" verblijft. Op de website van Hotel Restaurant "De Torenhoeve" vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Restaurant de Torenhoeve is gelegen in Nieuw-Haamstede, in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De locatie ligt op slechts 6 minuten loopafstand van het strand en de duinen. Het hotel verwelkomt huisdieren en je kunt eindeloos wandelen in de bossen of op de nabijgelegen stranden met je viervoeter. Als je hond zich goed gedraagt, mag hij zelfs mee tijdens het ontbijt of diner. Naast de duinen en de prachtige stranden zijn er ook andere activiteiten en bezienswaardigheden te vinden in de omgeving van de Torenhoeve. Het hotel biedt verschillende kamers, suites en appartementen aan, allemaal voorzien van moderne voorzieningen. Sommige appartementen staan zelfs huisdieren toe. © 2022 De Torenhoeve Website by.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Restaurant "De Torenhoeve", waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant "De Torenhoeve"? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Restaurant+%22De+Torenhoeve%22/@51.7099336,3.6937021,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4edd8a16c9cbf:0x2e30e91c70d9e42!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.7099336!4d3.6937021!16s%2Fg%2F1hhgw3zk0?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Burgh-Haamstede? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Burgh-Haamstede pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Burgh-Haamstede
  2. Hotel Restaurant "De Torenhoeve"

Meer in Burgh-Haamstede

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl