Restaurant Sence

Overnachting boeken bij Restaurant Sence? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Restaurant Sence en boek direct.

Restaurant Sence in Burgh-Haamstede

Restaurant Sence is een Restaurant in Burgh-Haamstede. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Burgh-Haamstede terwijl je bij Restaurant Sence verblijft. Op de website van Restaurant Sence vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Restaurant Sence is een gezellig restaurant gelegen aan de rand van Burgh-Haamstede. Ze bieden heerlijke gerechten zoals pizza's, pasta's, spareribs en andere vlees- en visgerechten. Het restaurant heeft ruim 150 zitplaatsen en een gezellige sfeer. Daarnaast hebben ze ook 4 comfortabele tweepersoons hotelkamers. Het restaurant staat bekend om zijn betaalbare prijzen en heerlijke saladebar. Ze hebben ook een ruim terras waar gasten kunnen genieten van hun maaltijd in de buitenlucht. Voor afhaalmaaltijden kan je ook bij Sence terecht. Kortom, Restaurant Sence biedt een uitgebreide menukaart, gastvrijheid en een gezellige sfeer.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Restaurant Sence, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Restaurant Sence? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Restaurant+Sence/@51.700959,3.742612,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f21bb0cec537:0x27425b01acdf48c3!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.700959!4d3.742612!16s%2Fg%2F1tdj_s4y?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Burgh-Haamstede? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Burgh-Haamstede pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Burgh-Haamstede
  2. Restaurant Sence

Meer in Burgh-Haamstede

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl