Hotel Restaurant Het Verschil

Overnachting boeken bij Hotel Restaurant Het Verschil? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Restaurant Het Verschil en boek direct.

Hotel Restaurant Het Verschil is een Restaurant in Zoutelande. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Zoutelande terwijl je bij Hotel Restaurant Het Verschil verblijft. Op de website van Hotel Restaurant Het Verschil vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Verschil is een smaakvol restaurant met een verrassende kaart met regelmatig vernieuwde gerechten. Ze bieden ook ontbijt, lunch en groepsuitjes aan. Achter het restaurant is er een tuinterras waar u kunt genieten van uw maaltijd of een drankje. Voor kinderen is er een kinderhoek met speelgoed. Het restaurant kan ook worden omgetoverd tot een feestlocatie voor verschillende gelegenheden. Daarnaast heeft Het Verschil negen voordelige kamers beschikbaar. Deze kamers hebben faciliteiten zoals een zitje met waterkoker en koffie- en theefaciliteiten, een flatscreen-tv, föhn, kluisje en gratis internetverbinding. Kinderen tot 3 jaar slapen gratis en er kan een kinderbed worden verzorgd. Sommige kamers kunnen ook geboekt worden als 3-persoons kamer. Het hotel beschikt ook over een familiekamer voor 4 personen. De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en eventuele extra kosten voor een derde persoon op de kamer of het verblijf van een hond. Het restaurant en hotel hebben specifieke openingstijden. De contactgegevens van Het Verschil zijn ook vermeld.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Restaurant Het Verschil, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant Het Verschil? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Restaurant+Het+Verschil/@51.500841,3.482545,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4bd7730106adf:0x2e62eeea16e65dcb!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.500841!4d3.482545!16s%2Fg%2F1tf_07_1?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Zoutelande? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Zoutelande pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel Restaurant Het Verschil

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl