Hotel Restaurant Inn Naeldwyk

Overnachting boeken bij Hotel Restaurant Inn Naeldwyk? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Restaurant Inn Naeldwyk en boek direct.

Hotel Restaurant Inn Naeldwyk is een Hotel in Naaldwijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Naaldwijk terwijl je bij Hotel Restaurant Inn Naeldwyk verblijft. Op de website van Hotel Restaurant Inn Naeldwyk vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit hotel heeft vier kamers, waaronder een ruime suite met uitzicht op het Wilhelminaplein. Het restaurant bestaat uit twee delen, gescheiden door een bar en open keuken. Aan de voorkant van het pand is er een intiem restaurant met uitzicht op het plein, en aan de achterkant is er een tuinkamer waar je kunt genieten van een drankje en hapje. Het Wilhelminaplein is het historische hart van Naaldwijk, met veel winkels en horecagelegenheden. Het plein wordt gebruikt voor verschillende activiteiten en heeft betekenis voor de hele omgeving. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via telefoon of e-mail.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Restaurant Inn Naeldwyk, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant Inn Naeldwyk? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Restaurant+Inn+Naeldwyk/@51.9928166,4.2077813,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b34e74aea531:0x86502dc7c3fc6ff2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9928166!4d4.2077813!16s%2Fg%2F11h07pgj2n?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Naaldwijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Naaldwijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel Restaurant Inn Naeldwyk

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl