Restaurant Carlton

Overnachting boeken bij Restaurant Carlton? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Restaurant Carlton en boek direct.

Restaurant Carlton is een Restaurant in Naaldwijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Naaldwijk terwijl je bij Restaurant Carlton verblijft. Op de website van Restaurant Carlton vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Fletcher Hotel-Restaurant Carlton in Naaldwijk is gesloten. Het restaurant van het hotel, genaamd Restaurant Carlton, bood gasten een uitgebreid ontbijtbuffet, lunches, à la carte gerechten en seizoensspecialiteiten. De chef-kok stelde dagelijks een wisselend 3-gangen keuzemenu samen en de bediening adviseerde graag over bijpassende wijnen. Het restaurant had ook een tuin met terras en een gezellige bar. Er waren verschillende menu-opties voor zowel lunch als diner, en er was ook een kindermenu. Daarnaast had het restaurant een uitgebreide wijnkaart. Er werden regelmatig acties en evenementen georganiseerd. Geïnteresseerden konden zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Restaurant Carlton, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Restaurant Carlton? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Restaurant+Carlton/@51.991364,4.2216629,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b31566a1d04d:0x56d811c3c3e557bc!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.991364!4d4.2216629!16s%2Fg%2F1tgz9jp5?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Naaldwijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Naaldwijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Restaurant Carlton

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl