Hotel/Restaurant Old Bridge

Overnachting boeken bij Hotel/Restaurant Old Bridge? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel/Restaurant Old Bridge en boek direct.

Hotel/Restaurant Old Bridge in Amsterdam

Hotel/Restaurant Old Bridge is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel/Restaurant Old Bridge verblijft. Op de website van Hotel/Restaurant Old Bridge vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Old Bridge Hotel is een hotel en restaurant dat in het centrum van Amsterdam ligt. Het hotel heeft 14 comfortabele kamers met uitzicht op de gracht of de stad, en biedt voorzieningen zoals een televisie, haardroger, gratis WiFi en verwarming. Daarnaast heeft het hotel een kleine supermarkt en souvenirwinkel, een café-bar waar ontbijt wordt geserveerd, twee restaurants, een tv-lounge en een 24-uurs receptie met bagagedepot. Het eigen Italiaanse restaurant serveert dagelijks verse sandwiches, pizza's en pasta's, terwijl het Argentijnse steakhouse La Gouch gespecialiseerd is in het bereiden en serveren van vers Argentijns vlees. Naast het hotel is er ook een mini-supermarkt genaamd Luxor Bazar waar drankjes, snacks, tabak, toiletartikelen en andere reisartikelen kunnen worden gekocht. Het hotel biedt gratis WiFi, een föhn en een tv, en heeft ook een bar en snacks beschikbaar.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel/Restaurant Old Bridge, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel/Restaurant Old Bridge? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutiquehotel/@52.37591,4.9029256,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c609ba1e21126d:0x947e2f60aa6762ba?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel/Restaurant Old Bridge

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl