SWEETS hotel Sluis Haveneiland

Overnachting boeken bij SWEETS hotel Sluis Haveneiland? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van SWEETS hotel Sluis Haveneiland en boek direct.

SWEETS hotel Sluis Haveneiland in Amsterdam

SWEETS hotel Sluis Haveneiland is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij SWEETS hotel Sluis Haveneiland verblijft. Op de website van SWEETS hotel Sluis Haveneiland vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit artikel gaat over de Sluis Haveneiland brugwoning in Amsterdam. Deze brugwoning biedt een magisch uitzicht over het IJmeer en de haven. Het is gelegen in de opkomende buurt IJburg en heeft een ideale locatie voor actieve reizigers, met een surfschool op loopafstand en een café op het strand. Vanaf de brugwoning vertrekt er ook een veerboot naar het historische Fort Pampus en Kasteel Muiderslot. Tram 26 brengt je in 30 minuten van het centraal station naar de brugwoning. Let op: de Sluis Haveneiland brugwoning is alleen te boeken voor minimaal twee nachten. In de omgeving zijn er verschillende bezienswaardigheden, zoals NAP Amsterdam, Fortress Island Pampus, Marina Club, Theo van Goghpark en het Tropenmuseum. Als je nog niet hebt gevonden wat je zoekt, kun je ook andere brugwoningen van SWEETS hotel verkennen, zoals de IJdoornlaanbrug, Amstelschutsluis en Westerdoksbrug.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van SWEETS hotel Sluis Haveneiland, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij SWEETS hotel Sluis Haveneiland? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/SWEETS+hotel+Sluis+Haveneiland/@52.3546891,5.0060627,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60f4dbcb9132d:0x5bdadd7eaa8e2265!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3546891!4d5.0060627!16s%2Fg%2F11f5zr2wwd?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. SWEETS hotel Sluis Haveneiland

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl