Hotel Tholen | Overnachten en genieten aan de haven van Tholen

Overnachting boeken bij Hotel Tholen | Overnachten en genieten aan de haven van Tholen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Tholen | Overnachten en genieten aan de haven van Tholen en boek direct.

Hotel Tholen | Overnachten en genieten aan de haven van Tholen is een Hotel in Tholen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Tholen terwijl je bij Hotel Tholen | Overnachten en genieten aan de haven van Tholen verblijft. Op de website van Hotel Tholen | Overnachten en genieten aan de haven van Tholen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Tholen en Restaurant JuNa zijn gelegen aan Kaaij 2 in Tholen, naast de haven. Het pand is in 2020 volledig gemoderniseerd en biedt 10 hotelkamers aan. Restaurant JuNa staat bekend om zijn betaalbare luxe en informele huiskamersfeer. De keuken is geïnspireerd op de hedendaagse Franse keuken en maakt gebruik van lokale producten. Het restaurant legt de nadruk op kwaliteit en werkt met verse producten. Hotel Tholen en Restaurant JuNa zijn een ideale plek voor een goede maaltijd, een overnachting of een borrel.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Tholen | Overnachten en genieten aan de haven van Tholen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Tholen | Overnachten en genieten aan de haven van Tholen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Tholen+%7C+Overnachten+en+genieten+aan+de+haven+van+Tholen/@51.5323921,4.2234026,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c46bfa9f3aacd5:0x28512846f60b0bd8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5323921!4d4.2234026!16s%2Fg%2F11hyzx8r1c?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Tholen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Tholen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel Tholen | Overnachten en genieten aan de haven van Tholen

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl