Villa Azura

Overnachting boeken bij Villa Azura? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Villa Azura en boek direct.

Villa Azura in Tholen

Villa Azura is een Bed & Breakfast in Tholen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Tholen terwijl je bij Villa Azura verblijft. Op de website van Villa Azura vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Villa Azura is een ruime en lichte villa in Ibiza-stijl. Bij binnenkomst in de villa komt u in een volledig uitgeruste keuken met een eettafel en zithoek, die ook kan worden gebruikt als slaapbank. Op de benedenverdieping is er ook een toilet. Via een steile trap komt u op de slaapetage met twee slaapkamers en een badkamer. Villa Azura is nieuw en heeft veel ramen aan de voorzijde, wat zorgt voor veel natuurlijk licht. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, koelkast en oven-combi magnetron. Naast de ruime tweepersoonsslaapkamer is er ook een eenpersoonskamer met een uitschuifbed. Villa Azura biedt ook verschillende arrangementen aan, zoals een bootarrangement en een historisch arrangement. Neem contact op met Villa Azura voor meer informatie en geniet van uw verblijf! Note: The text contains specific dates, so I cannot provide a summary without them.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Villa Azura, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Villa Azura? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Villa+Azura/@51.5316641,4.221869,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c46b30be2331f1:0xe933c1143d0c5334!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5316641!4d4.221869!16s%2Fg%2F11t7yj49lx?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Tholen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Tholen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Tholen
  2. Villa Azura

Meer in Tholen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl