HuizeCopes

Overnachting boeken bij HuizeCopes? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van HuizeCopes en boek direct.

HuizeCopes in Den Haag

HuizeCopes is een Bed & Breakfast in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij HuizeCopes verblijft. Op de website van HuizeCopes vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Huize Copes is een luxe verhuurappartement in Den Haag dat alle comfort biedt dat je zou verwachten, maar met luxe details waar je van zult genieten. Het appartement heeft twee slaapkamers en badkamers, een ruime woonkamer, een eetkamer en een keuken. De slaapkamers zijn voorzien van luxe beddengoed, badjassen en toiletartikelen. Het appartement is gelegen in de Archipelbuurt, tussen het strand en het centrum van Den Haag. Je kunt je verblijf boeken via Airbnb en Booking.com, maar als je rechtstreeks bij Huize Copes boekt, krijg je altijd de beste prijs en een klein welkomstgeschenk. Gasten hebben lovende woorden over het appartement en de locatie. Huize Copes is gerenoveerd met hoogwaardige vakmanschap en designmeubels en voelt meer als een persoonlijk pied-à-terre dan als een huurwoning. Als gast krijg je toegang tot insider tips en kortingen door een verblijf te boeken. Je kunt ook de producten die in Huize Copes worden gebruikt, zoals beddengoed en handzeep, kopen in de webshop.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van HuizeCopes, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij HuizeCopes? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/HuizeCopes/@52.0919337,4.3075447,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x47c5b717e81339c7:0x50373d9bf7736e78!8m2!3d52.0919337!4d4.3075447!16s%2Fg%2F11trd04ld_?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Den Haag
  2. HuizeCopes

Meer in Den Haag

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl