Kijkduin Strandhuisjes

Overnachting boeken bij Kijkduin Strandhuisjes? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Kijkduin Strandhuisjes en boek direct.

Kijkduin Strandhuisjes in Den Haag

Kijkduin Strandhuisjes is een Hotel in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij Kijkduin Strandhuisjes verblijft. Op de website van Kijkduin Strandhuisjes vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Kijkduin Strandhuisjes biedt een originele en unieke ervaring aan iedereen die het ultieme vakantiegevoel wil beleven. De strandhuisjes zijn te huur voor een weekend, midweek of hele week, met een maximum van 3 weken in het hoogseizoen. De moderne strandhuisjes hebben een eigentijdse inrichting en bieden veel privacy en een fantastisch uitzicht. Ze zijn voorzien van een woonkamer, eethoek, keuken, slaapkamers en een bank die ook als bed kan worden gebruikt. Er zijn positieve reviews van gasten die hebben genoten van het brede strand, het mooie uitzicht en de goede service. Het strandhuisje bevindt zich op het Zuiderstrand vlakbij Kijkduin, waar veel strandtenten en winkels te vinden zijn. De locatie biedt ook de mogelijkheid om Scheveningen en Den Haag te bezoeken. Parkeren in Kijkduin is gratis.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Kijkduin Strandhuisjes, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Kijkduin Strandhuisjes? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Kijkduin+Strandhuisjes/@52.0633889,4.2100054,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b1b6b7898d55:0x1a0f217a8822de7d!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0633889!4d4.2100054!16s%2Fg%2F11df8142gf?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Den Haag
  2. Kijkduin Strandhuisjes

Meer in Den Haag

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl