In de Oude Zagerij - I Saw

Overnachting boeken bij In de Oude Zagerij - I Saw? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van In de Oude Zagerij - I Saw en boek direct.

In de Oude Zagerij - I Saw in Amsterdam

In de Oude Zagerij - I Saw is een Bed & Breakfast in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij In de Oude Zagerij - I Saw verblijft. Op de website van In de Oude Zagerij - I Saw vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft de faciliteiten en activiteiten die worden aangeboden in een charmant appartement in Zunderdorp, een landelijk deel van de gemeente Amsterdam. Gasten kunnen genieten van de rustige omgeving van Waterland en tegelijkertijd gemakkelijk toegang hebben tot het bruisende centrum van Amsterdam met behulp van de aangeboden huurfietsen. Daarnaast kunnen ze ook de nabijgelegen dorpen en bezienswaardigheden zoals de Zaanse Schans verkennen. Helaas is het momenteel niet mogelijk om te boeken vanwege tijdelijke sluiting. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via telefoon of e-mail.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van In de Oude Zagerij - I Saw, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij In de Oude Zagerij - I Saw? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/In+de+Oude+Zagerij+-+I+Saw/@52.4100892,4.9669235,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c608b9bef34a17:0x3a0525c58ecf1049!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.4100892!4d4.9669235!16s%2Fg%2F11dyqz2vk5?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. In de Oude Zagerij - I Saw

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl