Dutch Design Hotel Artemis

Overnachting boeken bij Dutch Design Hotel Artemis? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Dutch Design Hotel Artemis en boek direct.

Dutch Design Hotel Artemis in Amsterdam

Dutch Design Hotel Artemis is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Dutch Design Hotel Artemis verblijft. Op de website van Dutch Design Hotel Artemis vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dutch Design Hotel Artemis is een hotel in Amsterdam waar gastvrijheid en Nederlands design samenkomen. Het hotel heeft kleurrijke kunst en designexposities, waardoor het een luxueuze sfeer heeft. Het hotel is flexibel en kan zich aanpassen aan verschillende situaties en evenementen. Er zijn faciliteiten zoals een parkeergarage, vergaderfaciliteiten, klimaatbeheersing en een fitnesscentrum. Het restaurant-bar "De Stijl" en het terras aan het water bieden bites, drankjes en diner. Het hotel ligt op 10 minuten van Schiphol Airport. Het hotel moedigt gasten aan om contact op te nemen als ze twijfels hebben over de betrouwbaarheid van een derde partij waar ze hebben geboekt. Het hotel blijft herinneringen creëren en hoopt dat gasten hen steunen tegen "pestkoppen" van derden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Dutch Design Hotel Artemis, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Dutch Design Hotel Artemis? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Dutch+Design+Hotel+Artemis/@52.3417663,4.8247967,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e18f417753cd:0xdebbf8745adf8c10!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3417663!4d4.8247967!16s%2Fg%2F1tgwlwp2?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Dutch Design Hotel Artemis

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl