Kampeerboerderij Halfweg

Overnachting boeken bij Kampeerboerderij Halfweg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Kampeerboerderij Halfweg en boek direct.

Kampeerboerderij Halfweg in Ballum

Kampeerboerderij Halfweg is een Groepsaccommodatie in Ballum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Ballum terwijl je bij Kampeerboerderij Halfweg verblijft. Op de website van Kampeerboerderij Halfweg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Groepsaccommodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Landgoed Halfweg, gelegen tussen de dorpjes Hollum en Ballum op Ameland, biedt verschillende accommodaties aan. Zo is er een groepsaccommodatie voor maximaal 60 personen, een luxe 2-persoons bungalow en een 4-persoons appartement. Hoewel de boerderij niet meer in gebruik is, zijn er nog wel dieren te vinden op het terrein, zoals koeien, kalfjes, kippen, paarden en pony's. Er is een wandelroute van de ANWB rondom de boerderij en de dorpen Ballum en Hollum zijn op loopafstand te bereiken. Het landgoed is geschikt voor schoolreisjes, werkweken, familieweekenden, uitjes van sportverenigingen en vakantiegangers. Het beschikt over een groepsaccommodatie met slaapkamers en een keuken met leefruimte, een luxe appartement en een gerenoveerde bungalow. Het adres van Landgoed Halfweg is Verbindingsweg 14, 9162 EW Ballum Ameland.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Kampeerboerderij Halfweg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Kampeerboerderij Halfweg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Kampeerboerderij+Halfweg/@53.447342,5.6689199,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c9108bbd89e873:0x2f3516c78dbf8274!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.447342!4d5.6689199!16s%2Fg%2F11b6dpncv4?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Ballum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Ballum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Ballum
  2. Kampeerboerderij Halfweg

Meer in Ballum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl