Nobel Hotel Ameland

Overnachting boeken bij Nobel Hotel Ameland? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Nobel Hotel Ameland en boek direct.

Nobel Hotel Ameland in Ballum

Nobel Hotel Ameland is een Hotel in Ballum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Ballum terwijl je bij Nobel Hotel Ameland verblijft. Op de website van Nobel Hotel Ameland vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Nobel is een bekend familiehotel in Ballum op het prachtige eiland Ameland. Het hotel heeft een rijke geschiedenis en biedt een luxe en gastvrije ervaring voor levensgenieters. Gasten kunnen genieten van arrangementen, zoals een midweekarrangement met 25% korting en het levensgenietersarrangement inclusief ontbijt en een 6-gangen verwenmenu. Hotel Nobel is gelegen op een duinwandeling van 15 minuten van het natuurstrand van Ballum en biedt een unieke ervaring op het adembenemende Ameland. Het hotel heeft ook een restaurant, café en slijterij waar gasten kunnen genieten van culinaire gerechten, gezelligheid en het beroemde Nobeltje-likeur. Er zijn ook kerksuites, huizen en lofts beschikbaar voor gasten. Het hotel heeft een goede locatie, dicht bij het strand en andere voorzieningen. Er is ook een huisarts en supermarkt in de buurt. Hotel Nobel spreekt verschillende talen en biedt een warme plek voor levensgenieters.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Nobel Hotel Ameland, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Nobel Hotel Ameland? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Nobel+Hotel+Ameland/@53.443676,5.6874041,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c9106f5966122d:0xec74b2316d26d98d!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.443676!4d5.6874041!16s%2Fg%2F1tfch03l?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Ballum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Ballum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Ballum
  2. Nobel Hotel Ameland

Meer in Ballum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl