Nobel Suites Ameland

Overnachting boeken bij Nobel Suites Ameland? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Nobel Suites Ameland en boek direct.

Nobel Suites Ameland in Ballum

Nobel Suites Ameland is een Hotel in Ballum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Ballum terwijl je bij Nobel Suites Ameland verblijft. Op de website van Nobel Suites Ameland vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In de Kerksuites, gelegen in een gerenoveerde kerk in Ballum, Ameland, kun je genieten van een unieke accommodatie. De kerk heeft zijn authentieke karakter behouden aan de buitenkant en is van binnen volledig vernieuwd met veel glas, waardoor alle ruimtes met elkaar verbonden zijn en daglicht binnenkomt. De kerk is verdeeld in twee identieke suites die met elkaar verbonden kunnen worden door een scheidingswand open te maken, waardoor er een 12-persoons appartement ontstaat. Beide suites hebben een verhoogde woonkamer met toegang tot het terras. De suites hebben een bijzonder design en interieur, met een ruime woonkamer, drie slaapkamers en een volledig uitgeruste kitchenette. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een sauna of bubbelbad. Neem contact op met Hotel Nobel voor meer informatie over de verschillende kamertypes.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Nobel Suites Ameland, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Nobel Suites Ameland? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Nobel+Suites+Ameland/@53.443016,5.6863643,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c91114cc00cb23:0xbc37b92694d7e305!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.443016!4d5.6863643!16s%2Fg%2F11gw2r3mjh?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Ballum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Ballum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Ballum
  2. Nobel Suites Ameland

Meer in Ballum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl