Kasteel Engelenburg

Overnachting boeken bij Kasteel Engelenburg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Kasteel Engelenburg en boek direct.

Kasteel Engelenburg in Brummen

Kasteel Engelenburg is een Hotel in Brummen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Brummen terwijl je bij Kasteel Engelenburg verblijft. Op de website van Kasteel Engelenburg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In het hart van Nederland ligt Kasteel Engelenburg, een kasteel waar je kunt overnachten, dineren en golfen. Het kasteel biedt verschillende arrangementen aan, zoals het Castle Package inclusief een 4-gangen diner en overnachting, het 9-holes Golf Package inclusief 9 holes golfen en het Christmas 2023 - Early Bird arrangement voor een feestelijke overnachting tijdens de kerstperiode. Daarnaast is er ook een restaurant waar je kunt dineren en een golfbaan waar je kunt golfen. Er zijn tevens mogelijkheden voor bruiloften en er is een galerij waar je foto's van Kasteel Engelenburg kunt bekijken. Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen, kun je je abonneren op de nieuwsbrief van Kasteel Engelenburg.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Kasteel Engelenburg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Kasteel Engelenburg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Kasteel+Engelenburg/@52.090423,6.13492,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7964360885ffb:0x2c24ad85ce1a05cb!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.090423!4d6.13492!16s%2Fg%2F1tgj81dx?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Brummen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Brummen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Brummen
  2. Kasteel Engelenburg

Meer in Brummen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl