Luxe Vakantiehuis Stern

Overnachting boeken bij Luxe Vakantiehuis Stern? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Luxe Vakantiehuis Stern en boek direct.

Luxe Vakantiehuis Stern in Buren

Luxe Vakantiehuis Stern is een Accomodatie in Buren. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Buren terwijl je bij Luxe Vakantiehuis Stern verblijft. Op de website van Luxe Vakantiehuis Stern vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Accomodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Villa Stern is een luxe vakantievilla gelegen tussen de dorpen Nes en Buren op het prachtige eiland Ameland. De villa heeft een sfeervolle uitstraling en is voorzien van luxe gemakken zoals een gashaard, sauna en solarium. Het strand, het bos en het gezellige centrum van Nes zijn allemaal op loopafstand. De villa is stijlvol ingericht met een ruime woonkamer, moderne keuken en drie tweepersoonsslaapkamers op de bovenverdieping. Er is ook een grote badkamer met ligbad, douche, toilet en sauna aanwezig. Villa Stern bevindt zich op een schitterende locatie in de duinen, vlakbij het strand, en biedt de perfecte plek voor een ontspannen vakantie op Ameland.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Luxe Vakantiehuis Stern, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Luxe Vakantiehuis Stern? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Luxe+Vakantiehuis+Stern/@53.4553867,5.7898806,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c90f7cf959a41f:0x953592aa864964a8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.4553867!4d5.7898806!16s%2Fg%2F11lrkkxfn7?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Buren? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Buren pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Buren
  2. Luxe Vakantiehuis Stern

Meer in Buren

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl