Hotel Cafe Restaurant De Klok

Overnachting boeken bij Hotel Cafe Restaurant De Klok? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Cafe Restaurant De Klok en boek direct.

Hotel Cafe Restaurant De Klok in Buren

Hotel Cafe Restaurant De Klok is een Hotel in Buren. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Buren terwijl je bij Hotel Cafe Restaurant De Klok verblijft. Op de website van Hotel Cafe Restaurant De Klok vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel de Klok is gelegen in het dorp Buren op Ameland. Het hotel bevindt zich in een voormalig schoolgebouw en heeft een huiselijke sfeer. Het hotel ligt op ongeveer 3 km van de veerhaven en op 1,5 km afstand van zowel de Waddenzee als de Noordzee. Het biedt sfeervol ingerichte kamers, een gezellig café met brasserie, een restaurant, een terras op het zuiden, een lift, gratis wifi, een hoteltuin en een slijterij. Er is ook een bushalte op 50 meter afstand. Het hotel heeft verschillende zalen die kunnen worden gehuurd voor diners, vergaderingen en beurzen. Er zijn verschillende kamertypes beschikbaar, waaronder een eenpersoonskamer, standaardkamer, comfortkamer, comfortkamer extra, familiekamer en familiekamer extra. Alle kamers zijn voorzien van wifi, tv en een wekkerradio. Het hotel is te bereiken via de hoofdweg in Buren en de contactgegevens zijn 0519 542181 en info@hoteldeklok.nl.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Cafe Restaurant De Klok, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Cafe Restaurant De Klok? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Cafe+Restaurant+De+Klok/@53.44759,5.798674,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c90f0d9c29800d:0x75943efd85b1836b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.44759!4d5.798674!16s%2Fg%2F1v6l6r9y?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Buren? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Buren pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Buren
  2. Hotel Cafe Restaurant De Klok

Meer in Buren

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl