Marina Parcs Almere

Overnachting boeken bij Marina Parcs Almere? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Marina Parcs Almere en boek direct.

Marina Parcs Almere in Almere

Marina Parcs Almere is een Accomodatie in Almere. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Almere terwijl je bij Marina Parcs Almere verblijft. Op de website van Marina Parcs Almere vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Accomodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Marina Muiderzand is een jachthaven gelegen in Almere, nabij Amsterdam. Het is een verborgen juweeltje omringd door zand, water en natuur. Er zijn diverse accommodaties beschikbaar, zoals de Tiny Wagon, safaritent, duinlodge en chalet. De jachthaven biedt ook verschillende watersportactiviteiten aan, zoals kiten en varen met een catamaran. Vanaf het water heeft men een prachtig uitzicht over het IJmeer en het forteiland Pampus. Marina Parcs beschikt over vijftien verhuuraccommodaties, waaronder safaritenten en Tiny Wagons. De safaritenten zijn geschikt voor 2, 5 of 6 personen en hebben een eigen badkamer en keuken. De Tiny Wagons zijn omgebouwde schaftketen en bieden plaats aan 2 personen. Verder zijn er ook accommodaties beschikbaar op het water, zoals de waterbubbels en chalets. De jachthaven biedt ook diverse voorzieningen en de omgeving is ideaal voor natuurliefhebbers.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Marina Parcs Almere, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Marina Parcs Almere? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Marina+Parcs+Almere/@52.3417297,5.1347034,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6118cda9ac12b:0xc598f578c8fd4496!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3417297!4d5.1347034!16s%2Fg%2F11fkkjmp6y?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Almere? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Almere pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Almere
  2. Marina Parcs Almere

Meer in Almere

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl