CSMART Hotel Almere

Overnachting boeken bij CSMART Hotel Almere? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van CSMART Hotel Almere en boek direct.

CSMART Hotel Almere in Almere

CSMART Hotel Almere is een Hotel in Almere. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Almere terwijl je bij CSMART Hotel Almere verblijft. Op de website van CSMART Hotel Almere vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Carnival Corporation & PLC heeft het CSMART Hotel Almere gebouwd naast het CSMART-trainingscentrum in de nieuwe wijk Almere Duin. Het hotel is bedoeld voor de training van medewerkers van Carnival Cruise Lines, 's werelds grootste cruisemaatschappij. Het CSMART Hotel Almere streeft ernaar om meer te zijn dan alleen een hotel en een huiselijke sfeer te creëren voor haar gasten. Het hotel biedt gezonde maaltijden in het live cooking restaurant, comfortabele luxe kamers voor een goede nachtrust en ruime studiefaciliteiten om efficiënt te kunnen studeren. Het team van het hotel staat klaar om de gasten te verwelkomen en te voorzien van ontspanning en drankjes na een intensieve dag training. Het belang van goed eten wordt benadrukt door de Chef de Cuisine, die vindt dat dit de basis is voor een succesvolle training.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van CSMART Hotel Almere, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij CSMART Hotel Almere? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/CSMART+Hotel+Almere/@52.3385433,5.1385509,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c61163aaaaaa93:0x4a48cbb4f6f049d2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3385433!4d5.1385509!16s%2Fg%2F11c0w3rf8q?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Almere? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Almere pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Almere
  2. CSMART Hotel Almere

Meer in Almere

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl