Melkveehoud. en Kampeerboerd. de Kiek

Overnachting boeken bij Melkveehoud. en Kampeerboerd. de Kiek? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Melkveehoud. en Kampeerboerd. de Kiek en boek direct.

Melkveehoud. en Kampeerboerd. de Kiek in Alphen

Melkveehoud. en Kampeerboerd. de Kiek is een Binnenovernachting in Alphen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Alphen terwijl je bij Melkveehoud. en Kampeerboerd. de Kiek verblijft. Op de website van Melkveehoud. en Kampeerboerd. de Kiek vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Binnenovernachting. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Kampeerboerderij De Kiek is een gezellige groepsaccommodatie in Brabant, gelegen in een bosrijke omgeving. De accommodatie biedt slaapplaatsen voor grote groepen tot wel 170 personen, verdeeld over 6 slaapzalen. De Kiek bestaat al 60 jaar en verwelkomt gasten met Brabantse gastvrijheid. Naast de groepsaccommodatie heeft De Kiek ook een eigen jongvee en bieden ze verschillende arrangementen aan, zoals een huifkarrentocht of een puzzeltocht over de Brabantse heide. De omgeving van De Kiek biedt tal van activiteiten, zoals wandelen, fietsen en een bezoek aan attractieparken. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor een bezichtiging of meer informatie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Melkveehoud. en Kampeerboerd. de Kiek, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Melkveehoud. en Kampeerboerd. de Kiek? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Melkveehoud.+en+Kampeerboerd.+de+Kiek/@51.4940934,4.9810256,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6bc7f519aab13:0xe9ecf8866a727eab!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4940934!4d4.9810256!16s%2Fg%2F1tfd65kw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Alphen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Alphen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Alphen
  2. Melkveehoud. en Kampeerboerd. de Kiek

Meer in Alphen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl