Oard

Overnachting boeken bij Oard? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Oard en boek direct.

Oard in Alphen

Oard is een Hotel in Alphen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Alphen terwijl je bij Oard verblijft. Op de website van Oard vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Oard is een accommodatie in het Brabantse dialect, wat eigenlijk "aarde" of "grond" betekent, maar ook staat voor "thuis voelen". Oard verhuurt kamers met ontbijt en ontvangt kleine groepen of families. Daarnaast biedt Oard activiteiten aan op het gebied van yoga en zingeving. De accommodatie is gebouwd met duurzame materialen en heeft een bijzondere stijl. Er zijn ook een keuken, ontmoetingsruimte en een yoga studio/workshopruimte aanwezig, waardoor Oard een ideale locatie is om samen te komen met een groep, collega's, familie of vrienden. Voor meer informatie of reserveringen kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail. Men kan zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Oard, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Oard? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Oard/@51.4624583,4.9458791,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6bb66f342e4fd:0xdc0c83dd8b2aed68!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4624583!4d4.9458791!16s%2Fg%2F11jp0t_c_q?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Alphen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Alphen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Alphen
  2. Oard

Meer in Alphen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl