Oasis Guesthouse Bonaire

Overnachting boeken bij Oasis Guesthouse Bonaire? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Oasis Guesthouse Bonaire en boek direct.

Oasis Guesthouse Bonaire in Kralendijk

Oasis Guesthouse Bonaire is een Bed & Breakfast in Kralendijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kralendijk terwijl je bij Oasis Guesthouse Bonaire verblijft. Op de website van Oasis Guesthouse Bonaire vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Oasis Guesthouse Bonaire is een luxe boutique guesthouse gelegen in het Belnem-gebied in het zuiden van het eiland. Het biedt comfortabele suites met één of twee slaapkamers, boxspring bedden, airconditioning en een eigen badkamer. Bonaire is het hele jaar door een populaire bestemming voor duiken, kitesurfen en windsurfen. Oasis Guesthouse ligt op korte afstand van diverse duik- en watersportlocaties, zoals Atlantis Kite Beach en Sorobon, Lac Bay. Na een actieve dag kunt u ontspannen in het privézwembad en de tropische tuin van het guesthouse. Oasis Guesthouse biedt ook snelle en gratis internetverbinding, waardoor het een ideale plek is voor een "workcation". Het guesthouse heeft ook een gunstige ligging ten opzichte van het centrum en biedt verschillende extra's bij het boeken via de website. Het gastvrije en vriendelijke personeel van Oasis Guesthouse staat klaar om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Oasis Guesthouse Bonaire, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Oasis Guesthouse Bonaire? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Oasis+Guesthouse+Bonaire/@12.1212997,-68.2862701,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8e831ae1c3c72147:0x818ed7741f454e9e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d12.1212997!4d-68.2862701!16s%2Fg%2F11_53xp30?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kralendijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kralendijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Kralendijk
  2. Oasis Guesthouse Bonaire

Meer in Kralendijk

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl