Sand Dollar Condominiums Bonaire

Overnachting boeken bij Sand Dollar Condominiums Bonaire? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Sand Dollar Condominiums Bonaire en boek direct.

Sand Dollar Condominiums Bonaire in Kralendijk

Sand Dollar Condominiums Bonaire is een Hotel in Kralendijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kralendijk terwijl je bij Sand Dollar Condominiums Bonaire verblijft. Op de website van Sand Dollar Condominiums Bonaire vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Sand Dollar Bonaire is een oceanfront appartementencomplex gelegen voor het populaire rif Bari op Bonaire. Als je direct boekt, profiteer je van verschillende voordelen, zoals de beste prijsgarantie, midweek schoonmaakservice, de mogelijkheid om een specifiek appartement te kiezen en het niet hoeven betalen van extra kosten. Daarnaast krijg je ook 10% korting op excursies en activiteiten en is er een flexibel annuleringsbeleid. Gasten zijn dol op Sand Dollar Bonaire vanwege de schone en volledig uitgeruste appartementen, de behulpzame medewerkers en de nabijheid van het prachtige duikgebied Bari Reef. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met Sand Dollar Bonaire via e-mail of telefoon.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Sand Dollar Condominiums Bonaire, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Sand Dollar Condominiums Bonaire? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Sand+Dollar+Condominiums+Bonaire/@12.1682621,-68.2860076,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8e831a32d8595c35:0xa0eb4a21443f2510!5m2!4m1!1i2!8m2!3d12.1682621!4d-68.2860076!16s%2Fg%2F1tknlhgr?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kralendijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kralendijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Kralendijk
  2. Sand Dollar Condominiums Bonaire

Meer in Kralendijk

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl