Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda

Overnachting boeken bij Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda en boek direct.

Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda in Breda

Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda is een Hotel in Breda. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Breda terwijl je bij Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda verblijft. Op de website van Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De voormalige Seeligkazerne in Breda is omgebouwd tot een onderwijslocatie genaamd Gastvrij Breda, onderdeel van De Rooi Pannen. Het biedt praktijkfaciliteiten voor studenten op het gebied van horeca en toerisme. Het gebouw bestaat uit het Groot Arsenaal, waar onder andere een onderwijshotel, restaurants en zalen te vinden zijn, en het Klein Arsenaal, waar het ToerismeLab en een theaterzaal gevestigd zijn. Daarnaast is er brasserie REDUIT waar geluncht kan worden. De praktijkgerichte opleidingen van De Rooi Pannen zijn kleinschalig en gericht op ondernemerschap. Gasten kunnen contact opnemen met de afdelingen voor meer informatie en reserveringen. Betalingen kunnen alleen per pin of creditcard gedaan worden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Onderwijshotel+De+Rooi+Pannen+Breda/@51.5850153,4.7732408,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6a13d4afa5ff3:0xff91f7f5f282b441!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5850153!4d4.7732408!16s%2Fg%2F11fnwxc42n?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Breda? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Breda pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Breda
  2. Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda

Meer in Breda

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl