Gr8 Hotel Breda

Overnachting boeken bij Gr8 Hotel Breda? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Gr8 Hotel Breda en boek direct.

Gr8 Hotel Breda in Breda

Gr8 Hotel Breda is een Hotel in Breda. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Breda terwijl je bij Gr8 Hotel Breda verblijft. Op de website van Gr8 Hotel Breda vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Gr8 Hotel Breda is een nieuw hotel gelegen bij knooppunt Princeville aan de A16. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer. In de bruisende binnenstad van Breda, die knus en gezellig is met veel historie, culturele hotspots en evenementen, kun je gemakkelijk komen door recht voor de deur een bus te nemen. Het hotel ligt ook dicht bij de meubelboulevard en het NAC Breda stadion. De hotelkamers zijn modern ingericht en voorzien van een flatscreen TV, comfortabel bed, badkamer met regendouche en gratis doucheartikelen. Het ontbijt wordt verzorgd in de lobby van het hotel. Wifi is gratis en overal beschikbaar. Het hotel heeft geen eigen restaurant, maar biedt wel een magnetron en drankjes tegen een kleine vergoeding. Voor lunch of diner kun je advies vragen over de mogelijkheden in de omgeving. Het hotel is kindvriendelijk en biedt de mogelijkheid om tegen een vergoeding een babybedje te reserveren. Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel en het hotel is volledig rookvrij. Breda heeft veel te bieden, zoals winkels, horecagelegenheden, festivals, feesten, evenementen en culturele bezienswaardigheden. Er zijn ook prachtige natuurgebieden in de buurt, zoals het Mastbos en Liesbos.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Gr8 Hotel Breda, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Gr8 Hotel Breda? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Gr8+Hotel+Breda/@51.5790148,4.7224259,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c41fd9923a3565:0xe2db51725a0cfc9!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5790148!4d4.7224259!16s%2Fg%2F11nxpp4m23?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Breda? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Breda pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Breda
  2. Gr8 Hotel Breda

Meer in Breda

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl