Porcus Campus

Overnachting boeken bij Porcus Campus? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Porcus Campus en boek direct.

Porcus Campus in Aarle-Rixtel

Porcus Campus is een Hotel in Aarle-Rixtel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Aarle-Rixtel terwijl je bij Porcus Campus verblijft. Op de website van Porcus Campus vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

PorcusCampus is een belevingscentrum dat zich richt op de herkomst van ons voedsel. Het is een plek waar beleving, ontspanning, cultuur en kennis samenkomen. PorcusCampus fungeert als de brug tussen de agrarische sector en consumenten, en als de verbinding tussen stad en platteland. Het biedt mogelijkheden voor overnachtingen, vergaderingen en dagjes uit. Bezoekers die in juni 2023 PorcusCampus hebben bezocht, geven aan dat het een zeer aangenaam bezoek was, met een ontspannen ontvangst, heerlijk slapen en ontbijten, en de mogelijkheid om het knorrebos te verkennen, waar varkens buiten rondlopen en ontspannen liggen. Ook in mei 2023 hebben bezoekers positieve ervaringen gedeeld, zoals leuke varkens, vriendelijk personeel en geweldige faciliteiten voor kinderen. PorcusCampus wordt beschreven als een ideale accommodatie op een rustige locatie. Voor meer informatie wordt aangeraden om contact op te nemen via de verstrekte contactgegevens.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Porcus Campus, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Porcus Campus? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Porcus+Campus/@51.5224914,5.6584577,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c72220d3dbffff:0xaee95ee34a837a5a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5224914!4d5.6584577!16s%2Fg%2F11pr1m_k04?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Aarle-Rixtel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Aarle-Rixtel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Aarle-Rixtel
  2. Porcus Campus

Meer in Aarle-Rixtel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl