Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel

Overnachting boeken bij Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel en boek direct.

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel in Aalsmeer

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel is een Hotel in Aalsmeer. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Aalsmeer terwijl je bij Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel verblijft. Op de website van Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel biedt een ongekende luxe en service. Het hotel is gelegen nabij het Amsterdamse Bos en op slechts enkele minuten van de luchthaven Schiphol. De stijlvolle en ruime kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een flatscreen-tv, een goed uitgeruste werkruimte en een espressomachine. Veel kamers bieden uitzicht op het Amsterdamse Bos en de Ringvaart. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er vijf moderne evenementenruimtes met geavanceerde technologie beschikbaar. In de cocktailbar Xplore kunt u genieten van een drankje met vrienden en in het restaurant Signature kunt u heerlijke internationale gerechten proeven. Het hotel beschikt ook over een 24/7 fitnesscentrum en biedt gemakkelijke toegang tot het stadscentrum van Amsterdam. Het hotel staat bekend om zijn onderscheidende stijl, doordachte voorzieningen en een vleugje speelsheid. Kortom, een chique modern hotel in de buurt van de luchthaven Schiphol in Amsterdam.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Renaissance+Amsterdam+Schiphol+Airport+Hotel/@52.3047902,4.8091971,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e119d8e75641:0x33d5d3aff5b0922a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3047902!4d4.8091971!16s%2Fg%2F11g2yy67w2?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Aalsmeer? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Aalsmeer pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Aalsmeer
  2. Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel

Meer in Aalsmeer

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl