Romantic Waterloft

Overnachting boeken bij Romantic Waterloft? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Romantic Waterloft en boek direct.

Romantic Waterloft in Aalsmeer

Romantic Waterloft is een Hotel in Aalsmeer. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Aalsmeer terwijl je bij Romantic Waterloft verblijft. Op de website van Romantic Waterloft vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Romantic Waterloft is een romantische accommodatie gelegen aan de pittoreske Westeinderplassen, op 23 kilometer van het centrum van Amsterdam. Het ligt op 9 kilometer afstand van de luchthaven Amsterdam Schiphol. Gasten kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van het meer, de mogelijkheid tot watersporten en ontspannen in een groot recreatiegebied. De accommodatie is voorzien van airconditioning en biedt een terras, een zithoek met een flatscreen-tv, twee slaapkamers met tweepersoonsbedden, een ruime keuken met vaatwasser en oven, en een badkamer met toilet en bidet. Handdoeken en beddengoed worden verstrekt. WiFi en een parkeerplaats zijn gratis beschikbaar. Daarnaast biedt Romantic Waterloft verschillende services, zoals een uitstekend uitzicht, gratis parkeergelegenheid, een eigen keuken en een muskietennet. In de omgeving zijn er ook verschillende restaurants en mogelijkheden om de omgeving per fiets te verkennen. Er zijn positieve recensies van gasten die de ruimte, het personeel en het ontbijt hebben geprezen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Romantic Waterloft, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Romantic Waterloft? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Romantic+Waterloft/@52.2632902,4.7374822,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5ddab2b66c8e1:0x5965b809b1093fd!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2632902!4d4.7374822!16s%2Fg%2F11srfv4lfw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Aalsmeer? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Aalsmeer pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Aalsmeer
  2. Romantic Waterloft

Meer in Aalsmeer

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl