SENSES Boutique Hotel & Apartments

Overnachting boeken bij SENSES Boutique Hotel & Apartments? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van SENSES Boutique Hotel & Apartments en boek direct.

SENSES Boutique Hotel & Apartments is een Hotel in Kralendijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kralendijk terwijl je bij SENSES Boutique Hotel & Apartments verblijft. Op de website van SENSES Boutique Hotel & Apartments vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

SENSES Boutique Hotel and Apartments is een stijlvolle accommodatie gelegen achter de boulevard in het centrum van Kralendijk op Bonaire. De appartementen en hotel suites zijn prachtig ingericht in een chique stijl en bieden een comfortabel verblijf. Het complex beschikt over een tropische tuin met een zwembad en privécabana's tussen kleurrijke bloemen en indrukwekkende palmbomen. Gasten kunnen genieten van het prachtige uitzicht op de zonsondergang vanaf hun balkon, de geurige badproducten van Marie-Stella Maris, de verschillende structuren van de 27 behangsoorten voelen, het geluid van de wuivende palmbomen horen en de smaak van een welkomstsnack en een goed glas wijn proeven. De accommodatie biedt gratis WiFi, heeft een ideale locatie dicht bij de beste restaurants, bars en avonturen op Bonaire, en biedt verschillende soorten appartementen en hotel suites, waaronder een met uitzicht op de tuin of de oceaan, een ruim twee- of driekamerappartement en een luxe penthouse met uitzicht op de Caribische Zee en Klein Bonaire. Gasten kunnen ook genieten van voorzieningen zoals een 24-uursmanager, schoonmaakservice, ontbijtservice, gratis gebruik van cabana's, zwembad, snorkelsets en luxe badproducten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van SENSES Boutique Hotel & Apartments, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij SENSES Boutique Hotel & Apartments? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/SENSES+Boutique+Hotel+%26+Apartments/@12.1539865,-68.2782101,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8e831b97736d574f:0x3ecc497c8eda1205!5m2!4m1!1i2!8m2!3d12.1539865!4d-68.2782101!16s%2Fg%2F11j7ylj50y?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kralendijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kralendijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. SENSES Boutique Hotel & Apartments

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl